Börja med att bottna en ugnssäker form med ett jämnt lager potatis. Skeda över lite äggstanning, täck med laxskivor och skeda ut ytterligare lite stanning
Rydberg600 g oxfilé, eller biff 2 gula lökar, finhackade 30 g smör 800 g fast potatis, skalad och i 1 cm stora tärningar 0,5 kruka färsk kruspersilja, hackad
På med riven ost och in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter, tills det har fått en fin färg. Jaha ja, jag kan inte påstå att isterband är direkt någon favorit
Dessutom kan man ju göra så mycket med dom. Johan Andersson Sous Chef Restaurang VILA i Norrköping. Här kommer ett litet recept där jag valt att använda kummelrygg tillsammans med lite olika texturer utav blomkål och broccoli
Bakad Rabarber med Rabarber- & Jordgubbssås samt Amaretto- & Kaffeglass. vispa äggulorna med sockret och addera långsamt och under konstant omrörning den varma mjölken/grädden till äggblandningen
Toppa med hasselnötter, granatäppelkärnor och flingsalt. Servera med torskryggen. Till mager fisk passar det extra bra att ha nötter och frön som topping för att balansera upp med fett, tillföra mer näring och få mer mättnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.