Plocka över rejält med koriander. Blanda ingredienserna till vinägretten och häll över vitkålen. Skär spetskålen i 4-6 klyftor (men behåll roten). Ugnsbaka på 200 grader i 15-20 minuter tills de har en rejält rostad färg. Ingefära- och soyavinägrett 1 msk färsk ingefära, finriven 1 msk äppelcidervinäger 1 msk japansk soya 2 msk olivolja
Sila saften genom en silduk och häll upp på väl rengjorda glas- eller plastflaskor med skruvkork. Jäsningen gör att drycken innehåller en liten mängd alkohol så se upp med bilkörning och barn
This post "Salsa Verde - Ettreceptmed ingredienser från köksträdgården". Efter min artikel om mynta fick jag en förfrågan från en medlem i KÖKSTRÄDGÅRDEN på FACEBOOK om vad man kan använda kryddan mynta till och här kommer ett förslag
Sila saften genom en silduk och häll upp på väl rengjorda glas- eller plastflaskor med skruvkork. Jäsningen gör att drycken innehåller en liten mängd alkohol så se upp med bilkörning och barn
Du har nu din egna Big Mac-sås till en somrig picknick med hamburgare. Nu släpper McDonald’s sitt recept på deras mytomspunna Big Mac-sås – som jag ska få provlaga
I våras gjorde jag en hasselnötsmarängtårta, som var lite grann tårt-versionen av en budapestrulle. Låt svalna lite och vänd upp på ett nytt bakplåtspapper med hjäp av en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.