Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng med överbliven köttfärssås som blirliteolika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
Den här gången var det fisk som skulle tillagas. Än en gång så får jag säga att råvarorna såg väldigt fräscha och goda ut, torsken, som ni ser nedan, såg perfekt ut
De som brukar hänga i vårt kök minns kanske att vi för ett tag sedan bjöd på ett inlägg och recept med lite annorlunda styckningsdetaljer som vi provat
Jag blir så irriterad när jag bakar. Andra bullar, fortfarande med kanel och kardemumma …. Kanske för att jag hatar att baka, men ändå gör det som någon form av maniskhandling
Tryckkokningsfebern fortsätter. I dag har turen kommittill en hel kyckling. En trist detalj i sammanhanget är att kycklingenblir ganska blek av kokning
Förra veckan var jag ju inne på det där med Ingefärspepparkakor. Niminns nog det gamla receptet från Prinsessornas kokbok som efterfrågades av en läsare
Ja mina vänner, då var det dags för mittandrabidragtill "Grönare högtider". Som jag berättat innan så är det ju påskrecept det handlar om nu och om jag får säga det själv så är ju i alla fall färgerna på den här härliga förrätten väldigt "påskiga"
Den andravinnarenisemmeltävlingen är nämligeninte så mycket en fastlagsbullevariant som en semmelinspirerad efterrätt inskickad av Linus Holmlund – semmeltiramisùn
Inte så illaimproviserat, med andra ord. Andra bullar. Om vi nu kan hålla på och laga försvenskade varianter av fransk, italiensk och thailändsk mat - då kan jag väl laga en svenne-variant av turkisk mat
Helt otroligt. ) Eftersom jag själv inte var hundra procent nöjd med denna så blev jag verkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jag faktiskt vann
Det här är den andra smörgåstårtan som min mamma beställde. En av fyllningarna är en coleslaw gjord på eko morötter, eko vitkål, turkisk yoghurt, majonäs, sweetchilisås samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.