Tag fram en lagom stor kastrull som rymmer all sparris du skall koka. Under tiden knäcker du sparrisen genom av att håll i sparrisens rot med några fingrar och nära toppen med andra handens fingrar, böj försiktigt på sparrisen och den går av just där den skall, den knäcker på rätt ställe och den "träsliga" biten är ingenting att spara, det är topparna med det spröda och krispiga skaftet vi är ute efter
Stek biffarna i stekpanna, ta upp och håll varma under tiden som du kockar till såsen. När du är nöjd med smaken så red av till önskad konsistens och lägg ner biffarna
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Vad du än är på humör för. Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den
Skär du nu laxen på rätt ledd, flicka lilla. Så här gör du. Fibrerna går i djurets längdriktigning och är det svårt att kunna avgöra vilket håll du ska skära på, så testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.