Häll matfett i en tjockbottnad kall kastrull. Ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna försvinner
Servera med ananassås, sallad och bröd. Tina majskolvarna om de är frysta och skär dem i mindre bitar. Koka upp kokosmjölk, citronsaft, jordnötssmör och curry i en kastrull
Häll av och spara spadet från ananasen dela ananasen i mindre bitar och kör dem i en matberedare eller mixer till en massa häll ananasen i en kastrull och tillsätt alla övriga ingredienser koka upp under omröring späd med mer spad om såsen verkar för tjock passar till stekt fisk, eller kött t ex fläskotlett, kassler, stekt eller kokt kyckling
Blanda ananas och grädde i en kastrull. Låt koka upp. Smula därefter ner buljongtärningen (fiskbuljong till panerad fisk eller kyckling till kycklingfilé) och ha i curryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.