Kött fondue med goda såser
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfile
  • 500 g oxfilé
  • Marinad till fläskfilén
  • ½ dl rapsolja
  • ½ dl soja
  • ½ dl vinäger, rödvin
  • ½ tsk svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • Marinad till oxfilén
  • 1 dl rapsolja
  • 1/4 dl rödvinsvinäger
  • Svartpeppar ( 3/4 tsk)
  • Tomatpuré ( 1/4 dl)
  • ½ msk paprikapulver
  • Fondue- buljong
  • 1 liter oxbuljong
  • 1 dl rött vin
  • 3 msk soja
  • 8 kryddpeppar, hel
  • 8 svartpeppar, hel
  • 1 lagerblad
  • Glöm inte att du behöver
  • Rödsprit (för lågan under grytan)
  • Tillbehörs-förslag
  • Potatiskroketter
  • Stor blandad sallad
  • Kalla såser ( 4 - 5 sorter)
  • 500 g fläskfile 500 g oxfilé Marinad till fläskfilén ½ dl rapsolja ½ dl soja ½ dl vinäger, rödvin ½ tsk svartpeppar 2 vitlöksklyftor, pressade Marinad till oxfilén 1 dl rapsolja 1/4 dl rödvinsvinäger ½ dl soja Svartpeppar ( 3/4 tsk) Tomatpuré ( 1/4 dl) ½ msk paprikapulver Fondue- buljong 1 liter oxbuljong 1 dl rött vin 3 msk soja 8 kryddpeppar, hel 8 svartpeppar, hel 1 lagerblad Glöm inte att du behöver Rödsprit (för lågan under grytan) Tillbehörs-förslag Potatiskroketter Stor blandad sallad Kalla såser ( 4 - 5 sorter)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.