Jag har sagt morsning till kolisarna för ett tag nu, och det var på tiden, så att säga. Nu blir det alltså lite blandade recept jag kommer att bjuda på ett tag framöver
I. s. o. m. r. a. å. k. d. e. (. j. ,. –. g. l. v. ). c. h. i. n. y. t. p. ä. J. ö. H. V. u. b. f. E. D. R. x. U. F. 4. 6. 0. é. S. /. 3. 1. T. B. 5. d l
Putsa ytterfilén och skär den i fyra delar. Skär en djup skåra längs med varje "stubbe". Strimla purjon. Spara 4 skivor av baconet och skär resten i mindre bitar
1. Stek ca 500 g kycklingfiléer i 2 msk smör. Salta och peppra. 2. Häll över 2 dl hönsbuljong och koka upp. 3. Blanda 2 msk vetemjöl och 2 dl matlagningsgrädde och vispa ner i skyn
Banka ut de tinade filéerna lite lätt. Lägg pesto, paprika och riven mozzarella på två av filéerna. Lägg den andra filén ovanpå och fäst runt om med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.