Ingredienser Portioner. 4 600 g kycklinglårfilé 400 g morötter 2 msk smör 3 msk vetemjöl 5 dl vatten 1/2 dl vispgrädde 1 hönsbuljongtärning 2 msk ättiksprit (12 %) 1/2 tsk salt 1 dl finskuren dill 150 g strimlade salladsärter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
-) Jag valde att laga hans senapskyckling med snabb potatisgratäng. Ingredienser senapskycklingnågra kvistar färsk rosmarinkycklingbröst för 4 pers4 teskedar Colman´s senapspulver1 stor purjolök4 vitlöksklyftorvitt vin3/4 dl grädde1 rågad tesked grovkorning senapsalt och pepparolivoljaFinhacka rosmarinbladen och strö över kycklingbrösten
I. s. o. m. r. a. å. k. d. e. (. j. ,. –. g. l. v. ). c. h. i. n. y. t. p. ä. J. ö. H. V. u. b. f. E. D. R. x. U. F. 4. 6. 0. é. S. /. 3. 1. T. B. 5. d l
1. Stek ca 500 g kycklingfiléer i 2 msk smör. Salta och peppra. 2. Häll över 2 dl hönsbuljong och koka upp. 3. Blanda 2 msk vetemjöl och 2 dl matlagningsgrädde och vispa ner i skyn
Senapskyckling. Senapskyckling. Detta recept är inspirerat av ett Jamie Oliver-recept. Kycklingen, som steks långsamt, har en spännande senapssmak och potatisgratäng med parmesanost är ju aldrig fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.