salladslök. Den här gången fick den sällskap av laxfiléi ugnen tillsammans med en god gräddsås. Spenaten som jag sådde ivintras har gett otroligtfin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
I nästa inlägg kommer receptet på den där gooooda desserten som jag lovade er för någon vecka sedan. Den här laxen har en härlig smak av grädde, citron och karaktäristisk västerbottenost
Lägg ifiskbitarna och ös över lite tomatsås. Servera med pasta, ris eller potatis. 1fisk, 400 g. 11 liten röd lök. 1Smör tillstekning. 11 msk hummerfond eller 1/2 hönsbuljongtärning. 11/2 tsk torkad timjan. 11/2 färsk basilika. 11 1/2 dl matlagningsgräddeHalvtinafiskblocket och dela det i 4 bitar. 1Hacka löken och fräs den mjuk i smör. Lägg på ett lock och låt sjuda i ca 10 minutertillsfisken är lätt att dela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.