600 g laxfilé. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Laxbiffar är superenkla att göra. Lax passar nämligen utmärkt till fiskfärs. Laxbiffar. Mixa laxfilé med skalad vitlök, ingefära, chilipulver, salt, peppar, ägg och
Som idag när jag gjorde laxbiffar som blev bra både vad gäller smak och konsistens. )Laxbiffar4 portioner500 g laxfilé1 ägg1 vitlöksklyfta1 tsk salt1 krm vitpeppar1 1/2 dl ströbröd (gärna Wasas som är grovt och passar mycket bra till fisk)2 msk smör1 msk oljaKör fisk, ägg, vitlök och kryddor i matberedare till en slät smet. 500 g laxfilé