En enkel och snabb laxrätt som serveras med pressad potatis. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g). Häll såsen över laxen och baka av mitt i ugnen cirka 20 minuter. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 300 g)
Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Lägg laxsidan med skinnsidan ner på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Stek laxen i mitten av ugnen i 200 grader i cirka 20 minuter, tills fisken är helt genomstekt och köttet fått en ljusrosa färg. 1 ,2 kg färsk laxfilé (med skinnet kvar) i hel bit
Pensla laxen med senapsblandningen och vänd den i ströbrödsblandningen. Servera till laxen tillsammans med kokt potatis, kokta ärter, kokta sockerärter och citronklyftor