Vill du köra på det hackar du upp två skalade vitlöksklyftor fint och bryner i rapsolja i stekpannan på medelvärme tills de får fin ljusbrun yta utan att brännas det minsta
Aioli2 äggula 2 dl rapsolja salt peppar vitlök chilisås. Kött400 g fläskkarré, i bit utan ben (eller skinka) 400 g högrev (eller ytterfilé) 33 cl öl 5 dl vatten 2 köttbuljongtärning
Det är viktigt att äggulorna och oljan har samma temperatur, annars skär sig aiolin. (Jag rekommenderar att ha i dem sist, ifall att aiolin skär sig och du måste börja om
) Denna är modifierad och gjord påkvarg, vilket både höjer proteininnehållet och sänker energiinnehållet ganska rejält jämfört med orginalvarianten på grekiskt yoghurt
Recept. mikaelasanna. sön, 2013-08-11 13. 41. 10min. (0). Blanda creme fraiche och majonnäs. Pressa sedan ner vitlöksklyftan, rör runt och smaka av med salt och vitpeppar
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Tzatziki påkvarg. ande till pojkvännen som var på jobbet. Tzatziki är för övrigt något som är väldigt underskattat, för tar du bort momentet att yoghurten skall stå och rinna av i typ hundra år och istället ersätter den med kvarg så går det liksom väldigt fort
Tror ni att barnen hade glömt det när de vaknade upp på morgonen. Den här glassen blir både färgglad och nyttig och består av endast kvarg och bär eller frukt
Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen. - Läs hela inlägget här 2 dl kvarg
Aioli. Sänk värmen på soppan och låt den sjuda. Toppa soppan med räkor och aioli. och låt koka på medelstark värme i cirka 10 min. Lägg i soppan och koka på medelhög värme i cirka 10-20 minuter eller tills de mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.