Abborre, grillad med hummervinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfiléer
  • 2 msk salt
  • 2 msk strösocker
  •  
  • Hummervinägrett
  • 1 schalottenlök
  • ½ msk rapsolja
  • ½ dl sweet chilisås
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk koncentrerad hummerfond
  • 3 dl vatten
  • 2 msk smör
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ krm salt
  •  
  • Potatis- och kantarellsallad
  • 600 g färskpotatis
  • 4 tomater
  • 200 g kantareller
  • ½ msk smör
  • 150 g sockerärter
  • 150 g blandad sallad
  • 200 g grön sparris
  • färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.