Den här gången fick det bli Abborre, bara urtagen men med fjällen kvar. Har sån tur som har en fiskeentusiast till Syster, som ofta har fiskelyckan med sig
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Vispa crème fraiche med elvisp eller i matberedare tills den är fluffig. Smaka av med salt och peppar. Salta och peppra fiskfiléerna, lägg med skinnsidan ner på grillen
Foto & Styling. Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Stekt abborremed betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk. Servera den nystekta abborrenmed nykokt färskpotatis, betorna och hollandaisesåsen
Plocka ur fiskköttet ur den grilladeabborren, lämna bara skinn och ben kvar. De allra flesta som kommenterat i olika forum är eniga med mig om att frukt kan ingå som smaksättning och krydda i maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.