Man dricker Aloevera som är full av vitaminer och är PH balanserande och bra för magen och man äter vitaminer och kosttillskott som ger energi och kosttillskott med fibrer som ger mättnad och detta gör att man har en bra balans med vitaminer och energi och mättnad hela dagen
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. 500 g blandfärs. ca 150 g god ost i skivor. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad. 45 - 55 minuter att ugnssteka. Laga gärna 2 formar på en gång och frys den ena när den är absolut kall. 500 g blandfärs. ca 150 g god ost i skivor
) En snabb och enkel, är denna ”Silviakaka”. När den svalt är det dags för glasyren. 1,5 dl. 150 gr. 1,5 dl. Sätt ugnen på 175C och klä en långpanna med bakplåtspapper. Grädda nederst i ugnen i 15 minuter. 1,5 dl kallt vatten. 150 gr smör. 1,5 dl strösocker
Bananer mörknar snabbt sedan de skalats. DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta. 1 tårta150 g smör eller margarin300 g brun farin2 ägg1 tsk vaniljsocker3 medelstora mogna bananer85 g blockchokladca 4 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 msk vattenBlanda rumsvarmt matfett med farin till en jämn massa. Fördela smeten i 2 smorda springformar och grädda bottnarna i 200 graders ugn ca 35 minuter. Låt bottnarna svalna i formarna ca 5 minuter innan de ställs på galler att kallna. Smält 85 g god blockchoklad eller mjölkchoklad och låt den svalna. Rör drygt 50 g smör eller margarin och 250 g florsocker smidigt. Från Nya Mästerkocken 1985 Den här tårtan är sammanlagd med en speciell choklad-banancrème, som beskrivs nedan. 150 g smör eller margarin
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken. Stek fisken i ugn, 175 grader, 30 - 40 minuter beroende på filéernas tjocklek. Strax innan rätten är färdig kan du strö över ca 50 g flagad mandel. Låt spadet koka 15 - 30 minuter. Från Nya Mästerkocken 1985 4 portioner. 175 grader
Snabbt och så himla enkelt att göra. Dagensmiddag. Tog max en halvtimme att laga rätten och det är perfekt för mig som har lillan med, maten ska helst gå snabbt att göra
Snabbare. DAGENS RECEPT 14-07-22. 500 g aubergine. 350 g zucchini. 500 g champinjoner. Täck formen med folie och ställ in den i 200° ca 15 minuter. Häll såsen i formen och ställ tillbaka den i ugnen ca 15 minuter. Ca 45 minuter att förbereda. Uteslut svampen och ta i stället 4 - 5 kokta, skivade potatisar. Från Nya Mästerkocken 1985 4 portioner. 500 g aubergine. 350 g zucchini. 500 g champinjoner. Uteslut svampen och ta i stället 4 - 5 kokta, skivade potatisar
Förpacka den väl i tätt frysemballage när den är absolut kall. Det är därför viktigt att du förvarar den i kyla och helst bör du laga till den samma dag som du köpt den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.