För ett tagsedan så testadejagattgöra en typisk Amerikanskkaka, både till utseende och smak. Fyllningen var riktigt god och skulle nog passabraattanvända på cupcakes
Jag gjorde en "Very cherry chocolatecake" som jaghar sett och läst om på diverse bloggar. Vi har precis avrundat en otroligt mysig kväll och ett lite försenatfödelsedagsfirande för mig
Tårtan påminner säkert närmast en franskchokladtårta eftersom den innehåller så lite mjöl och mycket smör, choklad och ägg, men jag bestämde mig för attkalla den Verychocolateychocolatecake eftersom kakan är så mycket enklareattlaga än en riktigt franskchokladtårta
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. GladMåndag. Hoppasatt ni allahaft en alderlessunderbarstart på det nya året
Gladmåndag. Det ryktas om att det är vår, rent avsommar, runt om i landet. Hoppasattvädergudarna här lite längre norrut snart får höra det ryktet för vi bjuds idag på den nättatemperaturenav fem grader och till det lite regn
Chocolatelavacake, men underbarsaltkolafyllning som bara vällde ur när mansatte skeden i kakan. Såg ett programav The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
ultimatechocolatefrosting,toppade med färskahallon . I går fick vi besök från Jönköping och då passadejag på attbaka och varför inte slå till med en tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.