Saknar Maria, måste hinna messa henne i kväll också. Det finns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Den här lergrytekycklingen är en sån perfekt rätt att göra då, man hackar massa grönsaker i början men sen sköter sig hela rätten helt själv i ugnen medan man gör det man ska
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Man är det när man säger att tiden går så vansinnigt fort att man inte hinner med längre. Idag fick jag iallafall till ett besök i Ullared och fick fyllt på skåpen här hemma med diverse bra-ha-grejer, å så lite hink och spade och diverse trädgårdsleksaker för grabben
Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om detfunkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för att det inte var gott dag tre
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Det är inte många ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inte så mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
) kropp – alla vet det. För att få fram dina magmuskler måste du minska ditt underhudsfett men som alla antagligen redan vet så går det inte att punktförbränna fett
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Dekorationerna är i marsipan på denna tårta också. Det är laktosfrivaniljcreme och hemgjord jordgubbskompott, spacklad med laktosfri grädde och sen täckt med marsipan
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.