Här blev de ju inte direkt sämre av den där kolagömman om man säger så. Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, och kakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag
Vänd ner pastan och späd med pastavatten tills det är såsåsigt som du vill ha det. Pastasåsen med stekfläsk, crème fraiche och ost är så rackarns krämig och god
Jag har tänkt göra en egen, varsin, julkalender till barnen i år, så idag står det en liten biltur in till stan för att införskaffa saker till just densamme
Görsåhär. Vanligtvis brukar jag få några likes av mina ”stammis”-följare och sådär, ja ni vet. Det smakade faktiskt precis som på krogen, fast kändes inte lika flottigt och dethär köttet blev mörare och finare än det man får på restaurangen
Ja, dethär gick inte av för hackor vill jag lova. Servera med exempelvis hemmagjorda klyftpotatis eller ris och och god grönsallad, och varför inte testa servera kokta svartrötter till, som jag gjort på bilden här
Så, vad sägs om lite fika såhär på söndagskvällen. Ja, när jag inte jobbar så planerar jag alltid in en massa annat, och tänker sedan varje gång att jag inte ska göra om det
Såhärgördu. Gör tunna klyftor och kör sedan med varmluft i ugnen, se till så att de får mycket plats så att de blir härligt krispiga, de går bra att köra samtidigt som griljeringen av spjällen
lite brynt smörSåhär kan man göra. förmodligen härstammar receptet från honom. Egentligen skall man bara använda äggulor i färsen men på senare tid ycker jag de flesta använder hela ägg och därmed får till en liten sufflering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.