11 tsk
kalvfondMosa samman ost med crème fraiche, dragon, paprikapulver och pressad vitlök. Skär en rejäl ficka i varje kotlett och fyll fickan med oströran. Fäst samman med tandpetare. Panera sidorna på kotletterna med svartpeppar. Bryn kotletterna gyllene på båda sidorna i lite matfett. Salta och peppra. Lägg dem i en smord eldfast form. Koka upp vattnet till såsen tillsammans med smulad buljong och kalvfond. Vispa ut mjölet i grädden och rör ner det i buljongen. Låt såsen sjuda under omrörning ca 3 minuter. Smaka av med dragon, salt och peppar. Häll såsen runtom kotletterna. Gratinera mitt i ugnen ca 15- 20 minuter Servera med tex. ugnsbakad potais och en god sallad Smaklig måltid
smaka av med salt. VerkligenenSUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare utom oljan som du sedan häller försiktigt i sist
Jag valde att enbart servera dem med grönsaker. Ojoj vad krämig och godosten blev. Ingredienser. Jag lagade så goda biffar som jag fyllde med min favorit ost, Blue alp
Servera medengod sallad. Man är ju aldrig så kritisk som när det kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Servera dessa tillbehör medengod köttbit och lite sallad. potatis, tunt skivad (lite svårt medmängden utan det beror på hur många ni är och vilken form du använder men ett riktmärke är väl ungefär ca
Servera med t. Blanda ihop resterande ingredienser och häll såsen över kotletterna. Köttet bli mört och gott då det får gotta in sig i dengodasåsen på en hyffsat låg temperatur i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.