Pankopanerade Kycklinginnerfilléer. Idag bjuder jag på 3 recept. 3 tsk zigges chicken gourmet. 3 msk smör. fryspåse 3 liter. förslut påsen och låt kycklingen vila i kylen 30-60 min. När det slutar fräsa minska värmen på spisen till 3/6. 3 dl. Fräs löken glansig i smöret/oljan utan att det bränns(ca 3-4. 3 tsk. 3 msk smör. 3 liter. 30-60 min
Mixa soppan med en stavmixer men inte så den blir allt för slät. Kantarellsoppa. Kantarellsoppa. 300 g kantareller. 0,33 dl vetemjöl. 3 dl vitt vin. 3 dl grädde. 300 g kantareller 2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 1 tsk salt 1 krm peppar 0,33 dl vetemjöl 2 tärningar kycklingbuljong 3 dl vitt vin 8 dl kokande vatten 3 dl grädde
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
De vuxna får varsin öl. 600 g Rödspätta, filé. 13 dl Majonäs. 1Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet. 3 dl Majonäs 1,5 dl Picklade grönsaker 1,5 msk Curry Flingsalt Svartpeppar Skriv utGör så här
Stek svampen i smör, salta, tillsätt mjölet och späd med mjölk och grädde under vispning, smula ner buljongtärningen och sjud i 3 minuter 2. Knäck ägget på en tallrik och vispa lite med en gaffel, lägg lite ströbröd på en annan tallrik, doppa fisken först i ägget sedan i ströbrödet och stek fisken, salta 3. 3 dl mjölk
I söndags ringde det på vår dörr och utanför stod en mycket trevlig fiskförsäljerska. Jag har hört talas om GourmetFisk men jag har aldrig handlat av dom tidigare…vilket jag alltså gjorde denna gång
De vuxna får varsin öl. 600 g Rödspätta, filé. 3 dl Majonäs. Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet. 3 dl Majonäs 1,5 dl Picklade grönsaker 1,5 msk Curry Flingsalt Svartpeppar Skriv ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.