Skala melonen och skär i kuber. Bryt fetaosten ibitar. Skala gurkan och kärna ur, skär i stora bitar. Blanda melon, fetaosten, oliver, gurkan med olivolja, lime
Blanda med sallad, kapris, ägghalvor och klipp över lite gräslök. kan knappt blisomrigare. 300 g sallad sallad, valfri. 14 sötpotatisar, medium storlek. 1600 g laxfilé. 1gräslök, ett knippe. 12 dl creme fraiche. 11 förp Abba Caviar Röd Stenbitsrom. 1en skvätt citronsaft. 1citronpeppar efter smak. 1300 g sallad sallad, valfri 4 ägg, kokta 4 sötpotatisar, medium storlek 600 g laxfilé salt o peppar gräslök, ett knippe. 1Romsås2 dl creme fraiche 1 förp Abba Caviar Röd Stenbitsrom en skvätt citronsaftcitronpeppar efter smakKoka upp sötpotatis, ca 30minuter (dela potatisarna för kortare tid). Lägg in laxen i ugnen med lite salt och peppar, på ca 200-225 grader i ca 10-15 minuter. Blanda crème fraiche med rom, citronsaft och citronpeppar och ställ i kylen i ca 20 minuter Skär upp den kokta sötpotatisen på ett stort fat och dela den färdiga laxen i små bitar
Strö litebasilika ovanpå pirogernaprecis när dutagit ut dem ur ugnen. Lillördagigen. Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Tips. Pressad lime är gott på. 11 paket fryst tinad mango, 225 g eller 1 tärnad färsk mango. 5 finhackad röd chili. 5 tsk olivolja. 1flingsalt. 5 kruka färsk ekologiskkoriander1 Vänd ihop avocado, mango och chili med olivolja. 3 Hacka koriandern och vänd ner den
1400 g broccoli. 12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1rivet skal och pressad saft av 1 lime. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl couscous 4 dl grönsaksbuljong 2 purjolökar 400 g broccoli 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk örtsalt 1 dl cashewnötter Sås. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicherivet skal och pressad saft av 1 lime salt och peppar
Lägg sallad i en skål och blanda ner delade plommontomater. Häll över mangovinäger och rör runt. Lägg upp sallad på en tallrik, toppa med räkor, ett kokt delat ägg och avokadoröran
Du kan lägga mycket för spenaten sjunker ihop. Spenaten som jag sådde ivintras har gett otroligtfin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.