25 januari 2015
Charlotta Holmström
Charlotta Holmström
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 januari 2015
  • 25 januari 2015, 15:53Igårkväll gick jag & Björn på Olearys för att titta på Brynäs och äta lite middag, jag som i vanliga fall har svårt att få någon mat som både är god och "ok" enligt fodmaps åt en otroligt god grillad lax m. ris och sallad. Efter matchen så gick vi på nya restaurangen APA för att Björn ville ta en öl till innan vi gick hem och där träffade vi en av Björns arbetskompisar och hans flickvän så vi slog oss ner med dom. Vi gick tillsammans vidare till Udda tapas ett tag och vips hade klockan hunnit bli
  • 23.45 och vi var tvungna att åka hem till Novisen. Var en jättetrevlig kväll överlag så blir nog fler restaurang besök för oss framöver :) Idag har vi ätit nybakade glutenfria risscones till frukost (lägger upp receptet lite senare), promenerat och jag har provat på att träna lite lätt här hemma. Förskylningen är ialf påväg bort vilket är bra, hoppas bara att den håller sig borta ett tag nu!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.