Lördag – dags för smoothies. Smoothies - min frukostfavorit. När jag behöver en god frukost, mellanmål eller något litet gott så gör jag ofta en smoothie
Ett till tips. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
150 g sidfläsk. Låt fläsket smälta i en emaljerad gjutjärnsgryta, när det blivit ljusgult tillsätter du smålökarna, låt steka i ungefär 15 min utan lock. Strö över mjölet, blanda väl,ställ i ugnen 10-15 min, köttet ska vara mörkt men inte svart. Ställ sen grytan på spisen på mycket svag värme i ungefär 15 minuter. 150 g sidfläsk
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Ställ in lergrytan i 200 grader i 15 minuter. Ett tips hela vägen från Frankrike. Inte illa. Och så fick min lergryta hitta ut från skåpet igen, vilket jag tyckte var bara trevligt
Sara har verkligen udda och spännande recept att dela med sig av. Det är sånt som gör att jag tycker att det är så roligt med den här idén om att göra en ny maträtt varje dag - jag får ju testa så mycket som jag förmodligen aldrig skulle ha fått för mig att göra annars
Nu ser jag fram emot en härlig och ledig lördag. 150 g smält smör. 150 g smält smör. Då var första arbetsveckan efter semestern gjord och nog är det lite ovant att komma i gång efter all ledighet, man har varit lite tröttare än vanligt på kvällarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.