Hur gott är det inte med varma mackor då. Sällan jag köper formfranska ("rostebröd"). Är med i Pågens brödpanel och i senaste leveranser fick jag en limpa Jättefranska halv
Jag gjorde en macka med fetaost och mannen valde skinka och mozzarellaost Fetaostsmörgås. 2 skivor formbröd ( jag tod Rasker) tomatskivor fetaost några skivor lagras ost rödlök ( jag hade inte det eftersom jag inte tål rå lök) smör till utsidan av smörgåsenMozzarellasmörgåsen. 2 skivor formbröd rökt skinka tomatskivor mozzarella smör till utsidan av smörgåsen Vi använde oss av en vanlig bordsgrill till dessa smörgåsar eftersom vi inte äger något smörgåsjärn
Opera Taverns mest kända rätt är miniburgaren med fläskkött och anklever som jag ätit alla gånger jag varit där och inte heller denna gång kunde jag låta bli
Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 päron ½ fänkål 250 g KESO® cottage cheese ekologisk naturell 1 tsk dijonsenap 1 krm salt ½ krm svartpeppar ½ dl hackad färsk gräslök 4 skivor grovt rågbröd 8 skivor kallrökt skinka
2 ryggbiffar ca 300 g6 st kokta potatisar½ gul lök3 msk senapca 1 tsk dragon1 äggulasalt och pepparsmör att steka itill servering. 6 st kokta potatisar
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.