Jag är expert på att hitta recept som jag vill testa i sin originalversion eller med modifiering, jag är också expert på att tappa bort alla recept jag tänkt mig prova
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Detkan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vadsom står angivet. Delavarjetredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvarsom du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Min tanke var ju då att göra något liknande, men eftersomdet fanns så mycket yta att täcka på tårtan såvar jag tvungen att skippa den idé och sätta grodan och blommorna utanför istället
istället för den vita chokladtopping med vanilj och kokos somvar min ursprungstanke. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Men smaken är ju sombekant väldigt deladså om du vill ha dressing så ska du ha det. Det är precis vadden här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
Rent psykologiskt tycker jag att det är lättare att bara dricka hela dagen istället för att försöka hitta på mat sombåde är god, nyttig och med så få kalorier som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.