Men faktum är att jag faktiskt gillar de här raggmunkarna gjorda på mixenochdet går onekligen snabbt att bara röra i hopden med vatten, riva några potatisaroch ha i smetenoch börja steka
Sätt mixerstaven i botten. 1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulorom de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSaltoch vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljanoch resterande smaksättningar. 2 dl rapsolja. 1-2 tsk dijongsenap
Jag har entendens att överdriva skaldjursdelen i den här soppan, allt är ju sågott, egentligen behövs det bara räkor, men i min soppa brukar det slinka ned både kräftor, pilgrimsmusslor, vanliga musslor, crabsticks ochenoch annan bläckfiskring
Lite kinesisk soja i såsenkanske för densom vill ha mörkare färg. Så lätt att slänga ihopensås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Skär bortkanterna på skivor av kavring och tärna till krutonger. Bland annat blev detenkorvstroganoff förra veckan baserad på fryst ratatouillesom blivit över
Kakanborde få en fin skorpaoch inte kännas helt genomkladdig. Jag tycker den smakar ungefär som "death by chocolate cake", rik och krämig, bara att jag totalt dränkt den i chokladganacheochkolakräm ännu till
Om ni dessutom vill göra egenchokladsåsså är detsååååenkeltochsåååågott. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på enenkeloch mycket god efterrätt
Det är enså himlarns smarrig kall såssom vi serverar er idag, ensåssom ni säkert kan ha på många mattallrikar ochsom inte kräver några konstigaingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.