Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad
Putsa och bulta kalvköttet med handen, så den får en jämn och fin yta. Bryn matfettet, lägg i köttet och stek ca 2 min på varje sida, tills köttet fått fin färg
Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.