Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port Tunnbröd 5 dl mjölk (3 %) 50 g smör 25 g Jäst (1/2 pkt) 1/2 tsk salt 1 msk Strösocker 2 1/2 dl Grahamsmjöl 7 dl Vetemjöl mjöl till utbakning Viltkebab 750 g Renskav salt och peppar kebabkrydda smör och olivolja Kebabsås 4 1/2 dl Gräddfil 3 msk Majonnäs 1 1/2 tsk Sambal oelek 4 1/2 msk Chilisås 3/4 tsk kebabkrydda 1/2 st Vitlöksklyfta (riven) Till servering Isbergsallad. Ingredienser, 4 port Kalorier 7 st Potatisar Sök 2 msk Smör Sök 500 g Renskav Sök 1 st Purjolök Sök 1 st Äpple Sök 2 st Morot Sök 200 g Kantareller Sök 3 dl Grädde Sök 2 dl Viltbuljong Sök Bladpersilja Sök Tranbär Sök
Skala och mosa medan den är varm. Krydda med vegeta. Låt jästen ligga och dra en stund. Du kan lägga på vad du vill på langosen, till ochmed äta den som den är med bara strösocker på men om du vill äta Miro´s Langos så gör enligt följande
Grunda med tomatsås för pizza på bröden. sviktat mjukttunnbröd (typ Sarek). Hittade ett spännande och enkelt recept på Goda Middan (tror jag att det var)
Är degen väldigt kladdig och lös – ta i lite mer mjöl. Om det behövs – arbeta in mer mjölmix. Forma sedan degen bollar som du kavlar ut till tunna kakor och till sist kavlar med en kruskakavel
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
The post Mjuktoch saftigt glutenfritt bröd med lingon – och zucchini. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Gjorde morgonbestyren, koka kaffe och gå en sväng med Sigge, medans degen jäste en timme. Smula jästen i en bunke, rör ut jästen med mjölksmörblandningen
Det här receptet ger ett mjukt, segt tunnbröd som är väldigt gott att äta med smör och ost. Men man kan trösta sig med att det går ganska bra att baka i vanlig ugn också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.