Listan på innehåll ska vara så kort som möjligt och helst vara helt utan E-nummer. En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Fylld oxfile med potatis-och jordärtskockskaka till huvudrätt, muuums. Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen. Svensk biffstek med lök- Här var det olika varianter på lök, inlagd, friterad och brynt och framförallt blev jag förtjust i potatiscreme med granbarksost
Alla recept är gluten- och mejerifria. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
» E-postadress. Det här med vardagsmat…. jag fick tid över till det med denna onsdagskväll. När jag var liten hände det ganska ofta att vi åt efterrätt
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Till middag blev det en underbar dessert och en jättegod pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.