2 tsk salt. 2 msk socker. 1/2 dl rapsolja. Låt degen jäsa i 25 minuter under bakduk. Sätt ugnen på 225 grader. Nagga med gaffel och låt jäsa i 2o minuter under bakduk. Grädda tekakorna i ca 15-20 minuter, tills de fått fin färg. 2 tsk salt. 2 msk socker. 1/2 dl rapsolja
02 Mar. Kommentar 02 Ma. 13. 55. Matsedel vecka 10. LCHF-vecka. 0kommentarer. God måndagseftermiddag allesammans. Hoppas att ni alla fått en riktigt bra start på veckan
Det blir lätt så när man som bakbloggare förbereder inför "fikadagar" flera veckor innan. 2. Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått
2 gula lökar. 2 dl grädde. 2 msk tahini. 2 dl turkisk yoghurt. 2 gula lökar. 2 dl turkisk yoghurt. Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus
12-åringen Molly i huset har önskat "Veckans Husman". sky2 dl gräddemjöl + vattensalt och vitpeppar1 buljongtärningSätt ugnen på 200 grader. Sätt ugnen på 200 grader
September 29, 2016 14. 250 g färsk bladspenat. 2 dl finriven parmesanost. Häll av pastan, men spara ca 2 dl av pastavattnet. 250 g färsk bladspenat. 2 dl finriven parmesanost
1/2 blomkål. 2 msk vetemjöl. När det är ungefär 2-3 minuter kvar på pastans koktid så lägg ner även broccolin och bomkålen och låt koka tillsammans med pastan de sista minuterna. 1 gratäng, 4-5 portioner 1/2 blomkål 1 st broccoli. 2 msk vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.