-)Maten idag blir inte så mycket vackrare än så här, den bruna maten alltså. Eftersom det har börjat råda lite potatis- och risskräck i vårt land så har det dykt upp något som kallas för blomkålsris
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
-) Jag fortsätter frossa i rabarber och jordgubbar medan de fortfarande finns. Okej de blev inte lika rena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis
Under diet, är det saken jag tycker är viktigast, att hela tiden vara på jakt efter mest mat för minst kalorier, att aldrig gå hungrig, alltid ha energi menändå tappa vikt
Själv funderar jag på hur jag kan baka dem något mer "Tina-vänliga" det vill säga utan socker och gluten, för jisses vad jag skulle vilja sätta tänderna i sådan till fikan idag
Lök- tunt skivad, ta så mycket eller lite du vill. Het ratta- den där tomatsåsen som är över i en burk blir toppen upphottad med lite sambal, harissa eller annan chilisås
Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
Att det sen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa med nya kyl o frysskåp är en annan historia och många svordomar senare, men nu är dom på plats
½ - ¾ dl saft från citronen. Pressa citronsaften och häll över i en liten kastrull + vattnet. Vispa försiktigt ner gelatinblandningen lite i taget i äggulesmeten
Men är man eller någon i familjen plötsligt paniksugen på nybakade buller så kanske de här Panikbullarna / Hastbullarna eller bara supersnabba Bullarna som blir som lite Muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.