Testade att laga något som jag länge funderat på, men som jag trodde skulle vara svårt. Men det visade sig inte alls vara komplicerat, så detta kommer jag göra fler gånger
Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Men nu skulle jag göra om det till ett bröd utan vetestärkelse
Godmorgon. Snart iväg jobb för min del men tänkte jag skulle kika in och tipsa om en god köttfärsrätt för dig som kanske tröttnat på tacofärs och köttfärssås
Inlägget ANNIKAS VITKÅLSMOS dök först upp på Clean Eating by Annika. ANNIKAS VITKÅLSMOS, 4 PORT. Det var hos Fanny på Lesscarbs som jag läste om vitkålsmos för första gången
1. Koka pastan, ej helt klar, kyl snabbt ner (om ni ej ska äta på en gång. 2. Fräs vitlök, gullök, chilipeppar, kapris, grönsaksbuljong o torkade basilikan
Vid den här tiden när det börjar bli mörkt så fort är det väldigt kul att baka, känner att man hinner med detta nu när trädgårds arbetet ligger så gott som nere
Nu har jag trixat med muffins igen. Jag tänkte bjuda mina arbetskamrater på lite fika idag, och eftersom vi har en hel arbetsdag av städning framför oss så tänkte jag göra muffins som man står sig lite bättre på
Så är det dags för lite kalasgoda saker på bloggen. Först ut är den här fantastiska tårtan. Den är inspirerande från av en tårta jag hittade i en gamman bok
Under en slösurfning hamnade jag på Annikas sida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Hon skriver att en vanlig sockerkaka där man bara tillsätter saffran inte är något för henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.