Testade att laga något som jag länge funderat på, men som jag trodde skulle vara svårt. Men det visade sig inte alls vara komplicerat, så detta kommer jag göra fler gånger
Jag är definitivt för att man ska unna sig något riktigt sötsliskigt, något i stil med pekannötspaj med kola och vispgrädde, när man sitter på café med sina vänner i vårsolen en lördag
(Kastrullen ska INTE värmas på något mera under resterande delar av receptet men jag använder den för att blanda ihop resten av ingredienserna för att slippa diska fler kärl
Ta fram en kopp som rymmer minst 2 dl. Mät upp smöret och smält det i mikron genom att köra på medeleffekt ca 15 sekunder tills minst hälften av smöret smält
Har åkt på världens dunderförkylning. Surt. Jag och Milly skulle egentligen gå och bada med Ulrika och hennes lilla Jamie, som bara är några dagar yngre än Milly, men det fick vi tyvärr ställa in
Receptet lånades från Receptfavoriter. se. Bästa lchf-pannkakan hittills. Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk
Sätt ugnen på 150°C. Smörj en pajform ca 25 cm i diameter med smör. (Låt smöret bli rumsvarmt och använd gärna slickepott så går det snabbt att smörja utan kladd
Mät upp smör och vit choklad som bryts i bitar i en kastrull. Smält försiktigt på svag värme tills drygt hälften smält, ta bort kastrullen från värmen och rör sedan om då och då tills allt har smält och det blir en jämn smet
Igår var det dags för årets första pepparkaksbak. Jag använde mitt nya Sukrin Gold, som jag köpte på matmässan för några veckor sedan, när jag tog fram ett nytt enkelt recept på pepparkaksdeg
Kommentarer
pellaskerstin
Morotsmuffins
Logga in eller Registrera för att kommentera.