Mustig gryta som värmer gott. Behövs inget kött. Receptet kommer från Bonniers Kokbok. Tror jag ska dra på lite mer på kryddningen nästa gång, med lite mer vitlök
Lägg linserna i blöt över natten eller i minst 3-4 timmar. Fräs löken mjuk i oljan i en stor kastrull. Löken ska bara bli mjuk och glansig, den ska inte ta färg
Dagens lunch till mig och pappa. Tips på vad man kan använda rester till. Nu tog jag saker jag själv hade hemma, självklart kan man ha andra grönsakerr som man gillar eller byta ut korven mot något annat kött
Enkelt, gott och smakrikt. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
God fortsättning. Här har det nya året börjat riktigt bra, vi har hunnit ta det lugnt, gåttpå bio, sagt hej då till mamma som varit på besök och även haft ett födelsedagskalas no2
God morgon alla fina läsare. Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.