I tisdags fick slow cookern arbeta igen. Man skulle utan tvekan kunna kalla det tisdagslyx. Vi serverade vår ragu och pappardelle med svartpeppar, parmesanost och ett glas av vardagsfavoriten
Farsdagidag. Grattis alla pappor. Sambon firades med kaffe på sängen och teckning från barnen. -) Vi lyxade till det lite och gjorde en god lunch, mer om den senare och till fikat blev det en god och nyttigare chokladkaka med avocado
Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
DAGENS RECEPT 14-11-10FISKPÅ GRÖN BÄDDFisk borde vi äta mer av, det är lättsmält och gott och kan faktiskt varieras i det oändliga. Gratinera i ugn vid 250 grader ca 10 minuter om fisken är varm, ca 15 minuter om fisken hunnit kallna. 10 minuter
FALUKORV PÅ POTATISBÄDD. DAGENS RECEPT 14-06-24. 8 - 10 potatisar. Sätt in stekpannan i ugn, 225°, ca 10 minuter. 8 - 10 potatisar 4 msk smör eller margarin
Hipp, hurra för potatisen idag. Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.