Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar. Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte till middag
Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka. Jag är ledig denna veckan och det finns lite mer tid att sitta och titta igenom alla kokböcker som jag har
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiär i det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
I veckan som var fick min lergyta komma fram ur gömmorna. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusin med sladd flyttade in i familjen Andersson/Kårdahls hem
Så, då är Mårtenssons jul förpassad till Mårtenssons vind, lägenheten nystädad och julstämningen är utbytt mot vårkänslor med hjälp av en bukett färgglada tulpaner
Såg ett matprogram med Jamie Oliver härom dagen, då han tillagade en hel rotselleri i ugn. Det såg så himla gott ut, så i söndags testade vi det här hemma
Mmm. idag lyxade vi till oss rejält i matväg. För några dagar sedan köpte jag en hel laxsida och idag var det dags, men även första gången jag tillagar en hel laxsida helt själv
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Jag fortsätter att sätta min slowcooker på prov. Denna gång hade jag två hela färska kycklingar. Jag googlade på recept och hittade bara att 8 timmar på LOW i slowcookern och massa uppmaningar att man tar det man gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.