Oi namul - kryddmarinerad gurka. Här kommer recepet på den kryddmarinerade gurkan som vi åt till det koreanska köttet, den här gurkan bör man göra några timmar innan man ska äta så att den hinner dra åt sig av smakerna ordentligt
Salta med kanske 2-3msk salt och blanda väl. Koreansk gurksallad - Oi Muchim (오이무침). Oi Muchim är en liten gurksallad som kan serveras som sidorätt eller som del av en Bibimbap
Efter en lite trög period vad gäller storkok och matlådetillverkning blev jag nu. inspirerad av grannen som lade ut bilder på sina matlådor på facebook
2-3 msk vatten. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Skär kyckling i småbitar. Strimla purjolöken och paprika, häll av svampspadet, spara det
Förvara i kylen i ca 1,5 vecka eller i frysen upp till 2-3 månader. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
2-3 msk smör eller margarin. 2-3 gula lökar (ca 400 g). Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
1 stor gul lök eller två mindre (eller 2-3 finhackade vitlöksklyftor). 2-3 finhackade vitlöksklyftor. Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.