Smaka av med salt. Kålrabbi. Smaka av med salt och lägg i en skål. Smaka av med salt. Kryddig kalkon med äppelraita och råstektkålrabbi (4 portioner). 2 st kålrabbi. Skala och skiva kålrabbin tunt, hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs 2-3 minuter på hög värme. Hetta upp olivoljan i stekpannan, stek kalkonfilén med vitlöken, tomatpuré, och kryddorna i 3-4 minuter. Hetta upp olivoljan i stekpannan, stek kalkonfilén med vitlöken, tomatpuré, och kryddorna i 3-4 minuter Häll i vatten och sjud 2-3 minuter eller tills kalkonen är genomstekt
Potatisen är kryddad med dragon och är tillagad råstekt i tunna skivor i ugnen. Denna veckan tänkte jag börja med att tipsa er om ett smidigt sätt att tillaga potatis i ugn
Ingredienser Portioner. 4 4 potatisar 1 paprika 1 gul lök 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Till servering gräddfil ev varmt vitlöksbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Min gulaschsoppa är en matig variant med mycket i. Det är något med den torkade paprikan, kumminen, cayennepepparn och soppformatet… Ät i en djup skål som du liksom kan hålla om och krypa tillsammans upp med, så värmer soppan från händerna och magen ut i hela kroppen
Krydda med salt och peppar och smaksätt eventuellt med dragon, basilika eller pressad vitlök. Skala vinterpotatis och skär den i tärningar eller tunna skivor
Lägg ner potatisen och löken i färsen och späd med krossade tomater, vatten och buljongtärningar. Krydda med paprikapulver och tillsätt vitlök, paprikabitar och vin i soppan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.