Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden. Det är stor skillnad på kilopriset mot en vanlig hel kyckling, så det måste vara något alldeles extra gott med majskyckling
Har läst att man kan även använda den i Whisky Sours. Det brukar åka direkt ner i slasken eller hur. Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar
Värm ugnen till 200 g. Vispa smör och socker ljust och fluffigt, tillsätt sirap, därefter 1 ägg i taget under vispning. Låt svalna helt innan den skärs upp 1 P
Jaghar ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, så jag fick klicka smeten i pannan. Hetta upp en stekpanna (gärnagjutjärn) och klicka i smeten så att pannkakorna får ungefär samma storlek som plättar (har du plättlagg så använd den)
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jaghar oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.