Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Men ibland räcker liksom inte tiden till. Jag tror många känner igen sig. Särskilt när kvällen börjar närma sig och man inte hunnit planera för vad som ska serveras vid kvällsmaten
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
Idag hade jag lite dålig fantasi så jag körde en ta lite vad du har. ) så en spetskålsgratäng med knaperstekt bacon fick det bli och ja inte enliten gnutta blev det kvar i gratängformen så den måste ha smakat bra
Idag är det Fars dag med allt vad det innebär. Han är pinsam, som den där gången han avslöjade till den jag var lite kär i att jag var just det…pinsamt
Allt jag gjort har givetvis gett mig kunskap och lett mig till där jag är idag, men för drygt fyra år sedan ungefär kom jag verkligen in i det tänket jag har nu
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idagåt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Ja, det här är vad man kan ägna sig åten fredag, eller vilken annan dag som helst, jag hade bara en tråkig morgon, så istället för att plugga började jag pyssla och nu har snart hela förmiddagengått
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.