En helg när livet ärsådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid dennatiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Aldrig behövs god mat så mycket som i denna månad. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
Jag skulle tro att de flesta av oss har en paradrätt. En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Är de tjocka så halvera dem först. Vad kan vara billigare än en soppa gjord av billiga ingredienser. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Vad ären Spansk sallad. En Spansk sallad skulle ex ha. spanska chilipulvret pimento de la vera. Det framställs ur röda pepparfrukter som långsamt torkas över öppen eld och sedan mals
Är du sugen på ett recept med grapefrukt klicka på bilderna här under. se Mikael undrade varför just grapefrukt ska vara så bra, fungerar det inte lika bra med vilken citrus frukt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.