Värm kycklingbuljongen i en kastrull och tillsätt saffran. Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). Du behöver. 1/2 gul lök. 4 msk olivolja. 4 portioner basmatiris, vatten, salt (enligt anvisning på förpackningen)
PaellaEn klassisk rätt där det finns lika många recept som matlagare. Lägg till eller dra ifrån som du själv önskar – musslor, kräftor, med eller utan chorizo
Tweet Pin It Skriv utVi fick lite sommarkänslor i värmen och drömde oss bort till ännu värmare breddgrader runt medelhavet när vi testade att göra paella
Ikväll ska vi ha MBT hos Johanna med tema Yotam Ottolenghi (. ) och jag längtar redan. Vi har ju lagat en hel del av hans recept den senaste tiden, bland annat den här vegetariska paellan som är så otroligt god
I helgen gjorde pappa en fantastiskt god middag - spansk Paella. När vi var på semester i Italien köpte vi en paellapanna som man kan ha på grillen, blanda annat till att göra paella men man kan även laga andra saker på den
Det är så gott och så enkelt att göra. Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. I den här använde jag mig av jasminris istället för långkornigt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.