Jag tänkte mig hela tiden att jagmåste göra dessa kakor bli fina som dom andra. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Jag kan ärligt säga att jag inte saknat lantstället enenda gång i sommarn. Min mamma, som är på besök och som var inne en sväng i stan i dag, rapporterade om stora lådor med blåbär på Hötorget
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Det är skönt det med, för på jobbet senmåstejag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
När det har jäst färdigt ska det se ut som på bilden ovan. Hur man gör surdegsgrunden och förvarar den kan ni läsa i mitt inlägg ”Surdegsgrund samt baka med surdeg”
Jag är speciellt svag för den typ av skrivande och den verksamhet som pågår där. Allt kan inte göras i en tryckkokare, somligt blir bättre i en vanlig gryta, men allt kan inte göras i en stekpanna heller så vad är problemet
Engiven favorit under den mörka hösten där Umeå som vanligt verkar få snö sist i hela landet är en värmande Chili con Carne, stark nog att man behöver en bit bröd till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.