Älgstek med Svampsås och Bräserad Vitkål
Helande Mat!
Helande Mat!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 kg Älgstek
  • 2-3 kvistar Timjan
  • 1 kvist Ros
  • 3-4 Vitlök
  • 1 msk
  • 1 Morot
  • 1 gul Lök
  • 2 Tomat
  • 0,5 st Purjolök
  • 0,5 l Vatten
  • 0,5 Vitkål
  • 1 dl Vatten
  • 1 msk Äppelcidervinäger
  • 1 tsk Honung
  • 1 msk Timjan
  • 1 syrligt Äpple
  • Sås
  • 150 g Ch
  • i ugn
  • 60 grader
  • 70 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.