Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4479 700 g benfritt nötkött som högrev eller bog. Så här gör du 50 minuter Skär köttet i 3 cm stora tärningar
Spara recept 700 g. Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
En härlig mustig gulasch med potatis i. Det går givetvis att utesluta potatisen och i stället servera kokt ris till, men med potatis i gulaschen blir det en komplett maträtt
”Mise en place – var sak på sin plats”, nu kan vi börja. Grundrecept, 1 portion. 1 – 2 msk palmsocker (strösocker ok). Grundrecept, 1 portion 1 näve risnudlar (”Chan nudlar” 1-3 mm breda, om du hittar, fråga butiken). 1 – 2 msk palmsocker (strösocker ok)
Koka upp vattnet och häll det över köttet, så att det precis täcker, koka cirka 15–20 minuter. Bryn köttet i smöret (gärna i omgångar) och lägg över det i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.