Äkta pepparrotskött
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 kg högrev med ben (ca 900g utan ben)
  • Vatten till blanchering
  • 2 palsternackor
  • 1 morot
  • 1 gul lök
  • 1 liten klyfta rotselleri
  • 1 bit
  • 3 cm hel pepparrot
  • 7 vitpepparkorn
  • 5 kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 2 msk salt
  • 2 ½ l vatten
  • 3-4 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl av buljongen från kokningen av köttet
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 1 dl riven färsk pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.