Helg & hemma mys, jag å maken lagar godmat & njuter att var bara vi två. På fredag är det dateweekend igen och min man har löpande senaste veckan fått ledtrådar till vad vi ska göra
Fredagens middag blev vare sig den traditionella pizzan eller dess vikarie charkuteribrickan. I stället drog jag mig till minnes en lyckad pastarätt som jag lagade för några år sedan, men som sedan fallit i glömska
Julhelgen som var. Jag fortsätter att komma tillbaks till den. Vilka middagar och matlagningsdagar. Vi tog någon dags paus, gick ut och grillade, åkte iväg, men det var ändå för matdagarna jag tog ledigt
Ingredienser Portioner. 4 8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g) 1 liten rödlök 8 - 9 sardellfiléer 1 kruka basilika 1 msk kapris 4 äggulor 2 msk smör flingsalt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Riktigt god blev denna pastarätt, som jag gjorde när dottern och lilla I kom på lunchbesök. Jag hade äggulor över efter att ha gjort fröiga kex (recept kommer senare), så det passade bra att knåpa ihop en god sås av dem till pastan
Ett recept från ICAs matkasse. Väldigt gott. Annorlunda med den smaksatta grädden till. Portioner. 2500 g vegetarisk pytt 1 msk olja salt och peppar1 dl vispgrädde 1 tsk senap 2 äggulor 1 ask färsk persilja (à 20 g)2 msk riven pepparrot ca 375 g lövbiff 1 msk smörSätt ugnen på 225˚C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.