Koka äggen i 6 min. Kyl av dem i kallt vatten. Skala och tärna äggen med äggskäraren. Två gånger på längden, vrid ett 1/4 varv mellan gångerna, och en gång tvärs över
Äggrullar När jag jobbade gjorde jag ofta tunnbrödrullar med olika fyllningar som förrätt. Nu när jag lever utan spannmål så får det bli en rulle av ägg istället
Koka äggen i 6 min. Kyl av dem i kallt vatten. Skala och tärna äggen med äggskäraren. Två gånger på längden, vrid ett 1/4 varv mellan gångerna, och en gång tvärs över
I lördags var det en så kall och grå dag att Maja och jag bestämde oss för att göra en liten utflykt till ett av våra favoritställen, nämligen till Kretsloppshuset i Mörsil
Hallå ja. Sara här från bloggen Vardag. nu. En lantis som flyttat till stora stan (nej, inte Stockholm – Växjö är stort nog för mig) och bosatt mig i en liten 50-talsetta med min fästman och mitt ständigt överfulla skafferi
Denna rulle fick jag syn på i tidningen â€Matmagasinet†och jag föll för den direkt. Det är en rulle som man borde kunna kombinera i oändlighet tänkte jag och nu till påsk så vill jag göra denna med rökt lax, philadefliaost, citron & dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.