Äggrullar När jag jobbade gjorde jag ofta tunnbrödrullar med olika fyllningar som förrätt. Nu när jag lever utan spannmål så får det bli en rulle av ägg istället
Koka äggen i 6 min. Kyl av dem i kallt vatten. Skala och tärna äggen med äggskäraren. Två gånger på längden, vrid ett 1/4 varv mellan gångerna, och en gång tvärs över
I lördags var det en så kall och grå dag att Maja och jag bestämde oss för att göra en liten utflykt till ett av våra favoritställen, nämligen till Kretsloppshuset i Mörsil
Hallå ja. Sara här från bloggen Vardag. nu. En lantis som flyttat till stora stan (nej, inte Stockholm – Växjö är stort nog för mig) och bosatt mig i en liten 50-talsetta med min fästman och mitt ständigt överfulla skafferi
Denna rulle fick jag syn på i tidningen â€Matmagasinet†och jag föll för den direkt. Det är en rulle som man borde kunna kombinera i oändlighet tänkte jag och nu till påsk så vill jag göra denna med rökt lax, philadefliaost, citron & dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.