Mixa först ädelosten fyll sedan på med övriga ingredienser och mixa till krämig konsistens. Dubbel sats görs i ExtraChef som du kan få genom att bjuda ihop dina vänner till en Tupperwaredemo innan jul
Du får här istället ta del av mitt recept på LCHF-Pepparkakor, lagom till glöggkalasen i adventstid. I kokboken kallar jag kakorna för Kryddkakor, eftersom de är så goda att man kan njuta av dem när som helst på året, inte bara till Jul
pepparkakor. Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Innan servering smular du över ett par pepparkakor och strösslar med lingon
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Att äta ädelost på pepparkakor har blivit väldigt populärt och nästan en självklarhet till glögg. Vi serverade lingonkrämen till hyvlade pepparkakssticks
Passar prefekt till blåmögelbollarna med krossade pepparkakor. De här bollarna blev mitt bidrag till den digitala Glömingelreceptbok som togs fram under ett event som Lucia Chokladglögg höll i för någon vecka sedan
Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.